Contacti'ns

Actualitat

Comunitat INOXPA

Ahora queremos compartir con todos vosotros nuestros proyectos y actividades desde nuestros canales

En funcionament la nova planta pilot de INOXPA

La Planta Piloto ya se encuentra totalmente operativa para que los clientes de INOXPA puedan llevar a cabo todas las pruebas necesarias

capital-huma

Un dels principals actius d’Inoxpa són les persones.


Són professionals de diferents nacionalitats o creences que actuen com un bloc homogeni i són cabdals per implantar a tot arreu la filosofia de l’empresa. I fer-la progressar i innovar dia a dia. La manera de fer ideada per Candi Granés a principis dels setanta s’ha convertit en un segell propi i amb personalitat. El segell Inoxpa basa les relacions humanes a partir de la senzillesa, la correcció i el respecte.

Els treballadors responen a molts perfils diferents, però tots amb la particularitat comuna de ser honestos, professionals i amb esperit emprenedor. Persones amb vocació de formació constant, que no tenen problemes per adaptar-se a les dinàmiques de canvi ni a les noves tecnologies. Tot aquest capital humà, teixit pels cinc continents, ha permès situar Inoxpa al capdamunt del seu sector. Es té clar que només es farà empresa si hi ha persones al darrere.


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner