Contacti'ns

Actualitat

La nueva familia de válvulas INNOVA

Descubre la nueva familia de válvulas neumáticas de simple y doble asiento

Pròximes Fires

PHARMATECHEXPO 2017

Ahmedabad - India

PHARMALYTICA

Hyderabad - India

INTERNATIONAL FOODTEC INDIA

New Delhi - India

centres-productius

INOXPA, té distribuïts arreu del planeta centres de treball que li garanteixen una gran versatilitat


L’epicentre de tot plegat s’aplega en els 15.000 metres quadrats de naus ubicades al polígon industrial del sud de Banyoles, capital del Pla de l’Estany. La seva situació geogràfica privilegiada, a prop de Girona, Barcelona i la frontera amb França, li permet posseir una xarxa d’accessos i connexions estratègiques immillorables, que van des dels aeroports Girona-Costa Brava i El Prat fins al Port de Barcelona, i que en els propers anys s’ampliarà amb la construcció del TGV.

Inoxpa, té distribuïts arreu del planeta centres de treball que li garanteixen una gran versatilitat. El cervell i el cor de la maquinària es concep principalment a Banyoles, en paral·lel amb altres centres que també ideen conjunts i màquines amb valor afegit. D’altres, fabriquen les carcasses i altres components bàsics, aplicant així una economia d’escala, en què cadascú té un rol definit i imprescindible.  O sigui, s’estableixen unes sinergies que equilibren la balança de la relació qualitat-preu i que permeten introduir-se en els mercats emergents, amb grans potencialitats. El treball de coordinació amb d’altres països, a banda de proporcionar millors preus, permet que la central de Banyoles tingui alliberat temps i esforços en innovació, al cap i a la fi l’element diferenciador respecte la competència.

El creixement d’Inoxpa s’ha fonamentat a Europa, principalment a la zona del Mediterrani. La implementació industrial inclou un centre a Chambly, al nord de França. Es tracta d’unes instal·lacions destinades a fer maquinària per la indústria cosmètica i farmacèutica, on precisament França n’és el referent a Europa. Els elevats costos provocaran que la part de producció  es derivi cap a Vale de Cambra (Portugal), espai destinat inicialment només al sector alimentari. El disseny conceptual i la investigació de solucions d’Inoxpa es focalitza, doncs, a França (sector cosmètic i farmacèutic), València (alimentari), Alemanya (enològic) i Barberà del Vallès (estandardització de solucions), a banda de la seu central de Banyoles.

L’aposta per enfortir la imatge de marca del grup i solidificar la seva presència en els mercats emergents s’ha fet amb la creació de les plantes productives de Pune (al sud-oest de l’Índia) i Jiaxing (a prop de Xangai, a la Xina). Es tracta de dues de les economies amb més potencial de creixement i poder d’atracció inversionista i, per tant, també és un primer pas cap a la introducció en el seu mercat interior, en el qual els productes amb més valor afegit d’Inoxpa hi poden tenir molta sortida. Els dos centres, que han suposat una inversió de prop de 6 milions d’euros, donaran feina a uns 150 empleats que, principalment, hi produiran els components bàsics del catàleg. El grup empresarial pretén tenir una posició preferent en aquestes zones, admirades pel seu dinamisme i capacitat de producció i que han de ser fonamentals pel desenvolupament del projecte. La gestió de tota l’activitat serà dirigida i seguida fil per randa des de la matriu de Banyoles, que posarà especial èmfasi al control de la qualitat de les matèries primeres i al procés industrial perquè no es trenqui amb la línea traçada fins ara.


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner