Contacti'ns

Actualitat

La nueva familia de válvulas INNOVA

Descubre la nueva familia de válvulas neumáticas de simple y doble asiento

Pròximes Fires

PHARMATECHEXPO 2017

Ahmedabad - India

PHARMALYTICA

Hyderabad - India

INTERNATIONAL FOODTEC INDIA

New Delhi - India

valors

L’eix vertebrador de la filosofia d’Inoxpa passa pel compromís de satisfer les necessitats del client


Definir-se com una empresa global d’arrel local resumeix els valors que emmarquen la nostra empresa: vocació de servei i estimació a la terra. Només es pot donar un bon servei si s’és físicament a prop del client. Com a organització hem de poder atendre totes les demandes que ens formulen els nostres clients en el menor temps possible.

L’eix vertebrador de la filosofia d’Inoxpa passa, des de sempre, pel compromís de satisfer les necessitats del client. La seva trajectòria evolutiva en les últimes quatre dècades ha anat focalitzada a la recerca d’aquest objectiu. El creixement i desenvolupament progressiu de la seva infraestructura industrial, tecnològica i humana li han permès expandir el seu radi d’acció als cinc continents. Aquest esforç invertit en la internacionalització de l’empresa ha mantingut inalterable el tracte familiar i de proximitat que sempre l’ha caracteritzat.

L’estimació a la terra és l’altre dels valors fonamentals que guien la nostra missió empresarial. Estimació a les arrels que ens han convertit en una firma de referència a Catalunya i, molt especialment, a la ciutat que ens va veure néixer: Banyoles. En aquesta ciutat, capital de la comarca del Pla de l’Estany, situada en una de les regions amb més dinamisme de tot el país i del sud d’Europa, la demarcació de Girona, hi ha el cervell i el cor de la nostra companyia.

Un esperit de servei i superació que formen part de l’ADN d’Inoxpa. Caràcter,  voluntat, decisió, esforç i tenacitat guien les nostres passes en aquest mercat universal del qual estem decidits a ser-ne una referència. 


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner