Contacti'ns

Actualitat

La nueva familia de válvulas INNOVA

Descubre la nueva familia de válvulas neumáticas de simple y doble asiento

Pròximes Fires

PHARMATECHEXPO 2017

Ahmedabad - India

PHARMALYTICA

Hyderabad - India

INTERNATIONAL FOODTEC INDIA

New Delhi - India

missio-i-estrategia

INOXPA, una empresa global d'arrel local.


Som una empresa global que es considera, alhora, una companyia local en els llocs on és present. Pot semblar una contradicció, però no ho és. Per esdevenir una companyia multinacional de referència s’ha d’invertir, també, en els mercats locals; convertir-los en un pol de producció però també de consum.

Internacionalització

Inoxpa aposta per estimular el teixit productiu i generar riquesa en cadascun dels mercats on és present amb capacitat de fabricació pròpia. La suma dels èxits que es produeixen a escala local enforteix el conjunt de l’empresa. D’això en diuen internacionalització, però aquest és un concepte que podem considerar superat, perquè una empresa que avui no s’hagi concebut per ser present als cinc continents no té projecció de futur. L’empresa és internacional o no és.

Una empresa que sigui incapaç de sortir d’un mercat local està condemnada al fracàs. Inoxpa busca l’expansió internacional en un mercat global amb múltiples potencialitats. Ho fa en els mercats amb major potencial futur, per la seva gran població, enorme territori i immensitat de recursos naturals. És el cas, entre d’altres, dels països que conformen el BRIC (Brasil, Rússia, Índia i la Xina).

Els avenços tecnològics que s’assoleixen a la matriu de Banyoles s’irradien a la resta de centres productius d’Inoxpa arreu del món. Els avenços no serien possibles, però, si no recollíssim els inputs que ens arriben dels  nostres centres de l’Est d’Europa, d’Àsia, del nord d’Àfrica, dels Estats Units, de Sud Àfrica, d’Austràlia, de França, d’Itàlia, de Suècia, de Dinamarca, d’Anglaterra, de Portugal, de l’Índia, de la Xina i de la resta de l’Estat espanyol. Inoxpa és un sol cos i és ben sabut que la vitalitat del cos es mesura tant per la força del seu cor com per la potencia de totes les parts que el composen.


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner