Contacti'ns

Actualitat

La nueva familia de válvulas INNOVA

Descubre la nueva familia de válvulas neumáticas de simple y doble asiento

Pròximes Fires

PHARMATECHEXPO 2017

Ahmedabad - India

PHARMALYTICA

Hyderabad - India

INTERNATIONAL FOODTEC INDIA

New Delhi - India

innovacio

El nostre compromís és assolir majors avenços tecnològics, solucions més efectives a un cost altament competitiu que té, això sí, la qualitat com a tret distintiu.


 

L’aposta estratègica d’Inoxpa es vehicula a partir de la política de les dues «i», innovació i internacionalització. O sigui, la reinvenció constant i la recerca dels mercats emergents. Les empreses, grans o pymes, que han mantingut una actitud passiva i no han invertit en progrés ja han desaparegut o estan tenint seriosos problemes per mantenir-se en actiu. Qui vol créixer tant en el present com en el futur ha d’apostar de forma incondicional per la recerca, el desenvolupament i la innovació. Ja no n’hi ha prou oferint el millor preu. Ara, per créixer de manera sostinguda, és indispensable observar les necessitats del mercat i avançar-se en les solucions. Ser els primers en oferir aquestes solucions als problemes que encara no han estat detectats genera demanda, crea mercat i permet ubicar-se en una posició d’avantatge respecte la competència.

Inoxpa ho entén així i destina un 4,7% del seu pressupost anual en el foment de la creativitat i la inversió en innovació. Està convençut que les firmes més evolutives són també les que estan més preparades per afrontar els canvis necessaris i resistir els temps de recessió. Tots aquests diners s’apliquen tant en els propis centres de recerca com en els convenis que té subscrits amb instituts d’investigació i universitats de reconegut prestigi en el desenvolupament dels seus productes.

El nostre és, doncs, un esforç constant per la recerca i la innovació. I a disposició d’aquest objectiu hi posem el màxim talent. El nostre compromís és assolir majors avenços tecnològics, solucions més efectives a un cost altament competitiu que té, això sí, la qualitat com a tret distintiu. Només es pot construir un futur  millor des de la innovació constant, des del convenciment que sempre es pot anar una mica més enllà, que sempre es poden optimitzar les solucions. Aquests són els nostres principis.


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner