Contacti'ns

Actualitat

La nueva familia de válvulas INNOVA

Descubre la nueva familia de válvulas neumáticas de simple y doble asiento

Pròximes Fires

PHARMATECHEXPO 2017

Ahmedabad - India

PHARMALYTICA

Hyderabad - India

INTERNATIONAL FOODTEC INDIA

New Delhi - India

innovacio-i-disseny

Innovació i Disseny


INOXPA guardonada amb el “Premio Nacional de Innovación y Diseño 2013”

L’Estat ha reconegut dos cops en quatre anys l’empresa banyolina pel seu model d’èxit empresarial

L’empresa catalana INOXPA és líder en la fabricació de components i equips de processos pel tractament de fluids, en els sectors alimentari, cosmètic i farmacèutic.

En els últims quatre anys ha vist reconeguda la seva trajectòria empresarial amb dos premis de reconegut prestigi: el 2009 el Ministeri d’Indústria li va atorgar el Premi Extraordinari Príncipe Felipe a la Competitivitat Empresarial en la modalitat de PIME, i l’empresa també va quedar finalista al Premi Príncipe Felipe a l’Excel·lència Empresarial en la modalitat d’internacionalització. Aquest any 2013, el Ministeri d’Economia i Competitivitat li ha atorgat el Premio Nacional de Innovación y Diseño 2013 en la modalitat d’internacionalització, guardó que comparteix amb Ferrovial.

Candi Granés, director general del grup empresarial va recollir el premi a Valladolid el pròxim 1 de juliol.

Una de les claus de l’èxitd’INOXPA és la seva estratègia per actuar com unafirma d’abast global, tot mantenint la seva seu central a Banyoles.

Actualment INOXPAs’estructura en quatre branquescomplementàries:

  • La gestió, coordinació i serveis logístics i de suport tècnic es mantenen a Banyoles.
  • La recerca i desenvolupament dels equips de processos es duen a terme a França (sector farmacèutic), Portugal i Espanya (sector alimentari).
  • La fabricació dels components es porta a terme des de la Índia i la Xina, mentre que la dels equips es manté a Europa (França, Portugal i Espanya).
  • Per a la comercialització de tots els productes i serveis disposa d’una àmplia xarxa comercial pròpia repartida en tots els continents.

INOXPA fa un esforç constant d’inversió per adaptar els seus productes ales homologacions que garanteixen la qualitat i idoneïtat dels seus productes per ser utilitzats en els sectors alimentari, cosmètic i farmacèutic.

L’aposta actual d’INOXPA a Banyoles és la creació d’un magatzem intel·ligent per garantir un ràpid subministrament de tots els seus components i també la creació d’una planta pilot per donar un valor afegit als seus equips, concebuts com a solucions per a determinats processos alimentaris.


XARXES
SOCIALS
MÒDULS
SOLUCIONS
CERCADOR
CERTIFICATS
SELECTOR
BOMBES
ÉS BO
SABER
DESCÀRREGUES
VIDEOS
banner banner banner banner